Maaseudun elinkeinoelämän, uusien elinkeinojen ja tuotantomahdollisuuksien kehittämiseen tähtääviin hankkeisiin on mahdollista saada rahoitusta.

Ota yhteyttä ELY-keskukseen tai Leader-ryhmään ja esitä ideasi: hae yhteystiedot täältä. ELY-keskuksen ja Leader-ryhmän asiantuntijat neuvovat hakemuksen tekemisessä.

Tee hakemuksesi sähköisesti Hyrrä-palvelussa. Kirjautuaksesi Hyrrään tarvitset Katso-tunnisteen. Hae Katso-tunniste osoitteesta yritys.tunnistus.fi. Lisätietoa Hyrrästä ja Katso-tunnisteesta sekä ohjeita Hyrrän käyttöön löydät täältä.

Lomakkeen tiedot tallennetaan maaseudun kehittämisen tietovarantoon. Rekisteritietoja käytetään mm. tuki- ja maksuhakemusten käsittelyyn sekä tukien tarkastamiseen ja seurantaan. Tietoja luovutetaan ulkopuolisille vain, jos laissa säädetyt edellytykset tietojen luovuttamiselle ovat olemassa. Tietovarannon tietoja voidaan luovuttaa esim. viranomaistehtävien hoitamista ja tieteellistä tutkimusta varten. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat internetistä osoitteessa www.mavi.fi / Tietoa meistä / Tietopalvelut / Tietosuoja.